ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину насувається циклон із Білорусі. Якої погоди чекати на найближчі дні

Андрій Котенський

|

У неділю, 3 грудня, погоду на Львівщині визначатиме проходження холодних атмосферних фронтів від циклону над Білоруссю, а відтак варто очікувати поривів вітру та посилення морозів, повідомляє Львівський гідрометцентр.

По Львівській області прогнозують хмарну з проясненнми погоду, снігопад та налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с, вночі подекуди пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура вночі 2 – 7° морозу, вдень 0 – 5° морозу.

По місту Львову: Хмарно з проясненнми. Налипання мокрого снігу, ожеледь. Вітер західний, 9 – 14 м/с, вночі пориви 15 – 20 м/с, подекуди хуртовини. Температура вночі 3 – 5° морозу, вдень 1 – 3° морозу.

За даними Sinoptik.ua, вечірній дощ у Львові перейде у снігопад, а вже у неділю, 3 грудня, стабілізується морозна погода. Впродовж дня опадів не передбачається, але надвечір знову сніжитиме.

Водночас із понеділка, 4 грудня, у Львові прогнозують ясну погоду. Нічна температура впаде до 10 градусів морозу, а вдень 3 градуси морозу.

Трохи потепліє із другої половини тижня, небо затягне хмарами, але значних опадів снігу чи дощу не передбачають.

Фото: Роман Балук

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *