ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний прокурор вчинив аварію та спробував втекти з місця ДТП

Андрій Котенський

|

На трасі Львів – Луцьк, неподалік Кам’янки-Бузької, п’яний прокурор прокуратури Львівщини Олександр Чухрій влаштував ДТП і намагався втекти із місця пригоди, повідомляє Lviv Media.

За даними ЗМІ, аварія із пяним прокурором сталася ще 28 листопада, але про неї четвертий день офіційно нічого не повідомляє ні поліція ні ДБР, ні прокуратура.

«У вівторок ввечері, 28 листопада, на трасі Львів – Луцьк, неподалік Кам’янки-Бузької сталася ДТП, у якій зіткнулися два елітні позашляховики Subaru Outback та Audi Q7. За кермом авто, яке виїхало на зустрічну смугу був прокурор Львівської обласної прокуратури Олександр Чухрій, – йдеться у повідомленні.

Журналістам вдалося розшукати свідків аварії, які погодилися говорити на правах анонімності.

За інформацією очевидців, аварія сталася близько 18:30 біля Кам’янки-Бузької. Водій Subaru Outback, який їхав трасою до Львова зі сторони Луцька, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із Audi Q7. Внаслідок аварії водії не постраждали, проте автомобілі розбиті вщент.

У поліції Львівщини Zaxid.net розповіли, що водій відмовився пройти перевірку на алкоголь на місці та медосвідчення в лікарні. У результаті поліцейські групи реагування патрульної поліції місцевого відділу поліції склали на нього адмінпротоколи за керування у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП) та за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів (ст. 124 КУпАП).

Сам Олександр Чухрій відмовився від коментарів щодо згаданої ДТП. «Я не знаю, що це за інформація. Я жодних коментарів давати не буду», – заявив він у телефонній розмові журналістам.

32-річний Олександр Чухрій працює в органах прокуратури з 2012 року. З вересня 2020 року обіймає посаду прокурора першого відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Львівської обласної прокуратури. У квітні цього року отримав догану за неналежне виконання службових обов’язків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *