ОСТАННІ НОВИНИ

Через заметіль на Прикарпатті проблеми зі сполученням

Андрій Котенський

|

Через негоду на Прикарпатті обмежували транспортне сполучення для великогабаритних та вантажних транспортних засобів на таких автодорогах. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Ввечері 01 грудня зупинено проїзд трасами:

Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль – від Тисмениці до межі Тернопільської області;

Н-09 Мукачево – Львів – від Рогатина до межі Львівської області;

Н-10 Стрий – Чернівці – від міста Долина до села Креховичі Калуського району.

Упродовж цієї ночі рятувальники 8 разів виїжджали, щоби відбуксирувати автомобілі на проїжджу частину дороги та прибрати повалені дерева, які перешкоджали руху транспорту.

На ранок 2 грудня на Вишківському та Яблуницькому перевалах проїзд забезпечено.

«На дорогах місцевого значення ускладнений проїзд в деяких населених пунктах Івано-Франківського та Калуського районів. Тут теж продовжує свою роботу снігоочисна техніка.

Внаслідок негоди без електропостачання залишились 72 населених пункти, з них 39 – частково. Над його відновленням працюють 18 аварійних бригад.

Через відлигу та прогнозовані опади очікується підняття рівня води в річках. Найближчі дві доби у Днiстрі на дiлянцi Галич-Залiщики – до 1,7 м та на р.Прут на ділянці Коломия-Держкордон на 1,3–1,8 м над поточними вiдмiтками.

У Білоберізькій ТГ через підняття рівня води в місцевому потічку пошкоджено проїзд, що веде до сіл Грамотне та Пробійнівка, де проживають понад 700 людей. Ведуться роботи з відновлення проїзду.

Через снігопади затримується низка потягів. Йдеться про 9 напрямків, які прибудуть із запізненням на 1-2 год.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *