ОСТАННІ НОВИНИ

Науковці НАСВ обговорили застосування сухопутних військ у конфліктах сучасності

Андрій Котенський

|

Науковці Національної академії взяли участь у дводенній науково-практичній конференції «Застосування Сухопутних військ Збройних Сил України у конфліктах сучасності» (за досвідом забезпечення національної безпеки складовими сектору безпеки та оборони у ході російсько-української війни), повідомляє НАСВ.

Метою заходу стало обговорення результатів наукових досліджень із застосування Сухопутних військ ЗСУ, обмін досвідом наукової та науково-технічної діяльності, підготовка рекомендацій щодо подальших напрямків розвитку та розв’язання проблемних питань.

Зокрема, науковці обговорювали теорію та практику застосування підрозділів механізованих та танкових військ, актуальні питання розвитку систем управління військами, досвід та перспективи застосування безпілотних систем тощо.

Організатори заходу переконані, що результати конференції значною мірою підсилять обороноздатність України та розвиток Збройних Сил України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *