ОСТАННІ НОВИНИ

На хабарі в 38 тисяч доларів викрили працівника Львівської митниці

Маркіян Рой

|

Працівника Львівської митниці викрили на хабарі у 38 тисяч доларів. Він погодився допомогти з незаконним ввезенням будматеріалів в Україну та отримав від представника суб’єкта господарювання неправомірну вигоду. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

За даними слідства, державний інспектор Управління боротьби з контрабандою та порушенням митних правил Львівської митниці Держмитслужби одержав від представника суб’єкта господарювання 38 тис доларів США.

Підприємець здійснює свою діяльність на території України і неправомірна вигода призначалася за безперешкодне ввезення будівельних матеріалів на територію України під виглядом гуманітарної допомоги.

Правоохоронці затримали працівника Львівської митниці під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3, 4 ст. 368 КК України). За отримання хабаря працівнику митниці загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

У Офісі генерального прокурора не називають імені державного інспектора Управління боротьби з контрабандою та порушенням митних правил Львівської митниці Держмитслужби. Проте відомо, що напередодні, 30 листопада, ДБР затримало головного інспектора управління протидії митним правопорушенням та контрабанді Львівської митниці Сергія Бутова. Митника затримали на хабарі 16 700 доларів. Це був другий транш єдиного хабаря на загальну суму майже 40 тисяч доларів США.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *