ОСТАННІ НОВИНИ

Управління протидії контрабанди Львівської митниці «кришувало» контрабанду

Андрій Котенський

|

На хабарі 16 700 доларів США затримано державного інспектора відділу Управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Львівської митниці. Митника взяли не на посту, а при передачі коштів у ресторані «Панська гора», що знаходиться в Сокільниках, під Львовом. Про це повідомив журналіст Тарас Середич.

За його словами, на хабарі затримали Сергія Бутова, це був другий транш хабаря на загальну суму майже 40 тисяч доларів США.

«Його називали куратором «Гуманітарних вантажів» (тобто з європейського союзу їхали висоліквідні товари, а в Україну вони вже потрапляли як гуманітарна допомога). Наразі також проводяться обшуки у начальника оперативного відділу управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Львівської митниці Вадима Жереба. У Сергія Бутова вже тривають слідчі дії», – повідомив Тарас Середич.

Він також зауважує, що до псевдо «гуманітарної допомоги» також може бути причетні й інші митники.

«Також причетний старший зміни митного поста «Краківець» Олег Крившук…, в даної особи також проходять слідчі дії», – повідомив Тарас Середич.

За інформацією Zaxid.net затримання проводили працівники центрального апарату ДБР. На місці події працюють слідчі. У відомстві наразі не дають офіційних коментарів з цього приводу. Кримінальне провадження розслідується за фактами хабарництва в особливо великих розмірах (ч.4 ст. 368 ККУ).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *