ОСТАННІ НОВИНИ

За розтрату держмайна судитимуть заступника голови Федерації профспілок

Ольга Денисяка

|

Заступника голови Федерації профспілок судитимуть за незаконний продаж майна державної лікарні приватній фірмі. Про це повідомили Офіс генпрокурора.

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений організував відчуження об’єкту нерухомого майна – Київської курортної бальнеолікарні площею понад 11,6 тис м кв. Згідно висновку судової оціночно-будівельної експертизи загальна вартість відчуженого державного майна становить понад 138 млн грн.

Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами незаконного привласнення та відчуження курортно-оздоровчих, спортивних та інших державних комплексів посадовими особами Федерації професійних спілок України, ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», ПрАТ «Укрпрофтур» та інших підконтрольних їм юридичних осіб.

До суду скерували обвинувальний акт стосовно заступника голови Федерації профспілок України, який також обіймає посаду голови наглядової ради ПрАТ «Укрпрофоздоровниця». Йому інкриміновано розтрату державного майна в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *