ОСТАННІ НОВИНИ

Україна погодила з НАТО новий план реформ

Маркіян Рой

|

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг повідомив про те, що Україна представила та погодила з союзниками програму з виконання вимог НАТО. Про це повідомляє Європейська правда.

Генсек підкреслив, що Альянс високо оцінює прогрес реформ, який демонструє Україна. «Я вражений реформами, які здійснює Україна», – заявив він.

У середу на засіданні Ради України-НАТО Україна представила адаптовану Річну національну програму, щодо подальшого реформування за вимогами Альянсу. «Ми погодили робочу програму та структуру, щоби бути впевненими у проведенні реформ», – заявив генсек.

Про затвердження програми повідомляє також офіційна заява Ради України-НАТО: «НАТО і Україна вже працюють і приймають рішення разом, в тому числі щодо оперативної сумісності, енергетичної безпеки, інновацій, кіберзахисту і стійкості».

Нагадаємо, що комісія з питань координації євроатлантичної інтеграції України 28 листопада схвалила проєкт адаптованої Річної національної програми (аРНП) на 2024 рік – документу, який визначає критерії відповідності України членству в НАТО.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *