ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті під час виборів «циганського барона» сталась масова бійка і вбивство

Ольга Денисяка

|

27 листопада у селі Підвиноградів Берегівського району Закарпатської області сталася масова бійка, під час якої 34-річний місцевий житель вбив 40-річного. Про це повідомили в поліції Закарпаття.

За даними місцевого ЗМІ Закарпаття онлайн, бійка сталася під час виборів нового місцевого «барона»  в «циганському таборі».

«Сьогодні вдень розпочалися розбірки між представниками двох конкуруючих “кланів” всередині табору. Емоції зашкалили і, в підсумку, відбулася масштабна бійка, в результаті якої, за повідомленнями правоохоронців, загинула людина. Повідомляється, що на вулиці було чути постріли. Відповідні служби намагалися втрутитися та врегулювати конфлікт, однак це не дало результату», – йдеться в повідомленні.

У поліції Закарпаття повідомили, що 27 листопада, близько 15:00 год. до поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів Берегівського району. На місці правоохоронці встановили, що внаслідок події було смертельно травмовано одного з учасників.

Поліцейські провели першочергові слідчі й розшукові дії та в результаті затримали зловмисника, причетного до нанесення тілесних ушкоджень 40-річному загиблому: підозрюваним є 34-річний місцевий житель. Попередньо відомо, що фігурант наніс чоловікові один удар металевим предметом по голові, що в подальшому призвело до його смерті.

Наразі зловмисник затриманий у порядку статті 208 КПК України, його помістять до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували такі його дії за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження.

Правоохоронці встановили й інших учасників бійки. Наразі з ними проводять слідчі дії.

Після проведення першочергових заходів у справі можлива додаткова правова кваліфікація. На місці події продовжують працювати поліцейські, які, зокрема, забезпечили публічний порядок та не допустили розвитку конфлікту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *