ОСТАННІ НОВИНИ

На Харківщині чоловік збив на смерть двох військовослужбовців і втік із місця аварії

Маркіян Рой

|

На Харківщині 29-річний водій скоїв смертельний наїзд на двох військовослужбовців. Один постраждалий загинув на місці ДТП, другий, не приходячи до тями, помер у лікарні через кілька днів після аварії. Про це повідомляє поліція Харківської області.

Аварія сталася 22 листопада близько 20:00 в районні перехрестя автошляху «Дергачі-Золочів» із селищем Першотравневе Золочівського ОТГ.

Водій Subaru Forester, рухаючись у бік Золочева, наїхав на військовослужбовців, які стояли на узбіччі попереду припаркованого автомобіля Volkswagen Golf.

Після скоєння ДТП водій втік з місця, не надавши допомогу постраждалим. Один постраждалий від отриманих травм помер на місці ДТП, другий з тяжкими травмами був ушпиталений. За кілька днів не приходячи до тями він помер в лікарні.

29-річний водій «Subaru Forester» кілька днів переховувався від правоохоронців, однак зрештою його затримали.

Йому повідомили про підозру за ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України. Водію загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням прав на водіння до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *