ОСТАННІ НОВИНИ

METASMART TV: ще ніколи шукати фільми не було так швидко

Омелян Шевчук

|

Вам знайома історія, коли хочеш відпочити і подивитись фільм, а в результаті витрачаєш пів вечора на його пошуки? А часто просто йдеш спати, так нічого не обравши. Сучасні SMART-телевізори дають нам доступ до величезного обсягу кіноконтенту, а ось швидко та зручно знайти потрібний фільм чи серіал — не можуть.

Все змінюється з телевізором METASMART TV від Gazer – на головному екрані якого зібрані всі фільми та серіали, що існують у світі. Телевізор вирішує основну проблему: що подивитись і на якій стрімінговій платформі.

Якщо фільм існує, то ви точно його знайдете 

З METASMART TV знайти фільм так само зручно, як знайти квиток на літак на популярних пошукових сервісах. Чому знайти авіаквитки  виходить так швидко? Бо це є великий маркетплейс з детальним фільтром. За аналогічним принципом тепер можна знайти фільм чи серіал. 

У METASMART TV всі фільми та серіали зібрані у вигляді єдиного каталогу на головному екрані. Ви миттєво можете порівняти умови в різних застосунках. Навіть якщо вони не встановлені на вашому телевізорі. Усе максимально просто – порівнюєте, вибираєте найкращий варіант і відразу дивитесь. 

Як це працює?

Просто введіть назву фільму в пошук – і ви швидко отримаєте інформацію:

  • у яких онлайн-кінотеатрах він доступний;
  • умови перегляду – безплатно, разова оплата, підписка;
  • мову, якою він транслюється у вашій країні.

METASMART TV кардинально відрізняється від звичайних SMART TV, адже тільки на ньому можна знайти будь-який фільм за декілька хвилин. Насолоджуйтесь переглядом фільмів вдома, замість того, щоб застрягнути в пошуках в різних застосунках. 

А якщо я не знаю, що хочу подивитись?

Так і не визначились з фільмом? Шукайте за допомогою розлогого фільтра, який ретельно відсортовує фільми під ваші запити, потреби та уподобання. Вибирати фільм можна за жанром, рейтингом, віком глядача, країною, роком випуску, студією, режисером, акторами, бюджетом, касовими зборами, нагородами. Ба навіть можна виключити з вашої підбірки акторів, від яких ви не в захваті. 

Також значно полегшує пошук наявність всіх професійних підбірок фільмів безпосередньо на телевізорі. Хочете підбірку найкращих фільмів  про літні канікули, мелодрам про нерозділене кохання, чи детективів із неочікуваним фіналом? Все знайдеться в METASMART TV. 

Завжди є що подивитись

З METASMART TV сміливо організовуйте затишні сімейні кіновечори чи веселі посиденьки в компанії друзів без остраху, що знову частину вечора вам доведеться шукати, що і де подивитися. Він звільняє час для головного – часу з близькими за переглядом фільму. А не за його пошуком. Адже з Gazer METASMART TV завжди є, що подивитися. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *