ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє п’яних кур’єрів на скутерах спричинили ДТП у Львові

Ольга Денисяка

|

У Львові легковий автомобіль ледь не в’їхав у двох скутеристів, які раптово зупинилися посеред дороги. Виявилося, що скутеристи нетверезі, один з них впав, а інший допомагав йому встати. Про це повідомили в патрульній поліції Львівщини.

ДТП сталась декілька днів тому на вулиці Княгині Ольги.

Як повідомляють в патрульній поліції, водій легковика, аби не наїхати на двох скутеристів, що стояли посеред дороги, почав екстренне гальмування, не впорався з керуванням і в’їхав у бордюр, пошкодивши колесо. Водій сказав, що допомоги поліції не потребує. А ось зі скутеристами патрульні вирішили поспілкуватися. Виявилося, що один з них впав на дорозі, а другий допомагав.

«Керманич скутера Yamaha Gear ніколи не отримував посвідчення водія і вже притягався за це порушення до відповідальності. У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на пристрої Драгер показала результат 1,32 проміле», – йдеться в повідомленні. 

Оскільки і це порушення він здійснив не вперше за рік, патрульні склали на нього протоколи за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року вчинення порушення передбаченого частиною першою цієї статті) та ч.5 ст. 126 Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою – керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП.

Його колега на такому ж скутері, теж ніколи не отримував посвідчення водія. У нього поліцейські також виявили ознаки алкогольного сп’яніння і прилад Драгер це підтвердив. Результат — 1,49 проміле.

На порушника винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *