ОСТАННІ НОВИНИ

Суд виніс вирок Остапу Ступці за п'яну ДТП

Маркіян Рой

|

Голосіївський райсуд столиці визнав винним актора Остапа Ступку в справі про ДТП у нетверезому стані. Про це  повідомляє Суспільне.

Народному артисту суд призначив покарання у вигляді обмеження волі на 3 роки та позбавив права керування на 8 років. Також з нього стягнуть близько 10 тисяч гривень, які пішли на експертизи.

Адвокат пояснив, що обмеження волі зобов’язує актора з’являтися в спеціальні установи для виконання суспільно-корисних робіт.

«Я погоджусь зі своїм захисником, що це досить несправедливе рішення. Є багато пом’якшуючих обставин. Ми могли вийти на штраф, що було би доречніше та справедливіше для держави, бо сума немаленька. Мінімально – це 170 тисяч гривень. Також не вирішена доля арештованого майна», –сказав Остап Ступка.

Захист планує подавати апеляцію. Впродовж місяця, поки вирок не набуде сили, в Ступки буде діяти міра запобіжного заходу: нічний домашній арешт з 00:00 до 05:00 ранку.

Нагадаємо, 4 квітня актор Остап Ступка потрапив у ДТП у Голосіївському районі Києва. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він в’їхав на своєму позашляховику Range Rover у легковик Mitsubishi, який був припаркований на зупинці.

У Mitsubishi був 38-річний водій, якого забрали до лікарні з численними травмами. Винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Тест на Драгер показав 1,62 проміле.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *