ОСТАННІ НОВИНИ

Строковиків, які відслужили свій термін, демобілізують найближчим часом, – Данілов

Ольга Денисяка

|

Військовослужбовці строкової служби, термін служби яких вже закінчився, найближчим часом будуть демобілізовані. Про це повідомив Українському Радіо секретар РНБО Олексій Данілов. 

За словами Данілова, президент України Володимир Зеленський запропонував провести демобілізацію військовослужбовців строкової служби і військові на Ставці погодилися. Тому найближчим часом військовослужбовці строкової служби будуть демобілізовані, зазначив секретар Ради національної безпеки і оборони.

«Сьогодні відбулося засідання Ставки Верховного Головнокомандуючого і цьому питанню було приділено велику увагу для того, щоб ми справедливо займалися питанням долучення до нашого війська тих людей, які необхідні нам для обороноздатності країни. Що стосується мобілізації людей, які проходили строкову службу, то президент попросив і військові погодилися, що найближчим часом ці люди будуть демобілізовані. Цей процес відбудеться і ми розуміємо, скільки їх», – розповів Олексій Данілов. 

За словами секретаря РНБО строковики, в яких закінчився термін служби, але вони бажають залишитися, можуть зробити це, уклавши контракт. Інші ж будуть демобілізовані.  

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *