ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янина, який вдарив ножем у спину свою знайому, засудили на 5 років

Ольга Денисяка

|

Суд виніс вирок львів’янину за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй знайомій. Чоловік отримав 5 років за ґратами. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що у вересні минулого року у Львові біля багатоквартирного будинку обвинувачений розпивав алкоголі напої разом зі своєю знайомою. Після чого вони зайшли у під’їзд, піднялись на сходовий майданчик до квартири, де проживав чоловік. Там між ними виникла суперечка, у ході якої фігурант штовхнув потерпілу на підлогу і пішов у квартиру за ножем. 

Коли він вийшов, потерпіла сиділа на сходах спиною до вхідних дверей. Скориставшись цим, чоловік підійшов до неї ззаду та вдарив ножем у спину. Після чого дістав ніж та пішов додому. Допомогу потерпілі не надавав.

Внаслідок удару жінка  отримала тяжке тілесне ушкодження.

 Львова 36-річного чоловіка засуджено за умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України). Вироком суду йому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі. Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *