ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розгорнули близько 900 Пунктів незламності

Маркіян Рой

|

У середу, 22 листопада, на Львівщині відновили роботу близько 900 Пунктів незламності. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Зважаючи на зниження температури повітря, на Львівщині відновлюють роботу Пункти Незламності. У нашій області розгорнули близько 900 таких пунктів. Більшість – органи місцевої влади, решту – фахівці ДСНС та відповідальний бізнес», – повідомив Максим Козицький.

За його словами, графіки роботи, адреси та контактні номери пунктів у кожному місті та селі повинні оприлюднити органи місцевої влади. Також така інформація має зʼявитися на фасадах самих пунктів.

Він також додав, що пункти, які розгорнули у закладах освіти, охорони здоров’я та культури, не мають заважати роботі цих закладів.

«Звертаю увагу керівників громад, що у Пунктах Незламності має бути все необхідне для комфорту людей: альтернативні джерела енергії, тепло, інтернет, пристрої для зарядки гаджетів, вода та продукти першої необхідності», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *