ОСТАННІ НОВИНИ

На місці гаражного кооперативу у Львові збудують апарт-готель

Омелян Шевчук

|

Біля Львівського національного медичного університету з’явиться громадський освітній хаб. Він буде розміщений у майбутньому апарт-готелі, що зведуть на території, де раніше розміщувався гаражний кооператив.

Тривалий час між Львівським медичним університетом та компанією-забудовником «Парктрейд» були дискусії щодо цієї території. Сьогодні, у приміщенні Личаківської адміністрації на відкритій зустрічі, сторони обговорили усі архітектурні та юридичні деталі, що стануть основою для розробки положень до майбутніх намірів співпраці.

«Під час зустрічі ознайомилася із проектними рішеннями забудовника, вислухали позиції студентів та викладачів. Наразі єдиного рішення не знайшли, дискусії щодо цього питання тривають», – повідомив завідувач кафедри філософії та економіки ЛНМУ Ігор Держко.

«Ситуація щодо цієї земельної ділянки вже неодноразово публічно розглядалася. У межах цього архітектурного проєкту передбачено приміщення для потреб університету. Тут буде розміщений студентський хаб, що стане майданчиком для навчання, проведення наукових подій та дискусій. Хаб слугуватиме місцем для нетворкінгу, неформального розвитку студентів та викладачів. Ми вбачаємо у цьому  важливу соціальну функцію задля спільного розвитку нашого міста», – зазначив депутат ЛМР, співзасновник компанії «Парктрейд» Назар Бербека.

Візуалізація архітектурного бюро AVR

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *