ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині загинув 21-річний нацгвардієць з Львівщини

Ольга Денисяка

|

Захищаючи Україну від російських окупантів, на фронті загинув 21-річний Олексій Дем’ян з Борислава на Львівщині. Про це повідомили в Бориславській міській раді.

Захисник загинув 3 листопада біля села Сергіївка Сватівського району на Луганщині. 21 листопада рідні отримали офіційне сповіщення про загибель хлопця.

«Дем’ян Олексій, або як називали його всі близькі, рідні та друзі – Лесик. Він поклав своє життя, захищаючи Україну. Загинув 3 листопада поблизу населеного пункту Сергіївка Сватівського району на Луганщині. Герою був всього 21 рік. Сьогодні рідні отримали офіційне сповіщення про загибель хлопця», – повідомили в міськраді.

Народився і виріс Олексій у Бориславі. Навчався у сьомій школі, пізніше – у Львівському ліцеї імені Героїв Крут. Далі вступив у Національну академію Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, де отримав звання лейтенанта. Одразу після закінчення навчання, 23 лютого 2023 року, він став на захист Держави в лавах Національної гвардії України. 

Спочатку служив у прикордонній комендатурі швидкого реагування, а впродовж останніх чотирьох місяців боронив рідну землю на Ізюмському напрямку. 

У загиблого залишилися мама, тато та двоє молодших братів, один з яких також здобуває військову освіту. 

Інформацію про зустріч Героя та похорон повідомлять додатково.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *