ОСТАННІ НОВИНИ

Книга львівʼянки про війну визнана кращою книгою України 2023

Андрій Котенський

|

Книга львівської письменниці Людмили Калабухи «Зробіть НАВПАКИ: життя та продажі ДО і ПІД ЧАС ВІЙНИ» стала кращою книгою України 2023 за підсумками VII Всеукраїнського літературного конкурсу імені Леся Мартовича організаторкою та засновницею якого є літераторка, краєзнавиця та громадська діячка Галина Фесюк.

Це третя книга авторки – почесної амбасадорки ООН з розвитку жіночого підприємництва, експертки з продажів державної програми з підтримки українського підприємництва Дія. Бізнес Людмили Калабухи.

Книга вже стала Лідером літа у номінації «Бізнес/економіка/успіх» за версією Всеукраїнського рейтингу «Книжка року 2023»,

увійшла в англомовний каталог, затверджений Українським Інститутом Книги, була презентована європейському читачу на міжнародному книжковому ярмарку у Франкфурті на Майні Frankfurter Buchmesse 2023 та стала першою й поки єдиною книгою українського письменника про війну, яка в англійському перекладі представлена на AMAZON.

«Ще до виходу з друку в серпні 2022 року книга стала справжнім народним проєктом. Мої підписники в соцмережах допомогли мені обрати обкладинку, історії та навіть героїв. Саме мої читачі подали ідею перекласти книгу англійською та презентувати в ЄС та США», – повідомила авторка Людмила Калабуха.

За словами авторки, у разі перемоги в конкурсах, що передбачають грошові винагороди, та прибуток від реалізації книги скеровують на потреби ЗСУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *