ОСТАННІ НОВИНИ

Наталія Бучинська дасть у Львові додатковий концерт

Омелян Шевчук

|

Народна артистка України, співачка Наталія Бучинська виступить у Львові із великою сольною програмою у Львівській національній опері вже 5 грудня. Через великий ажіотаж, організатори VINIL Concert agency оголосили про додатковий концерт о 16:30.

У цей вечір Наталія Бучинська представить програму під назвою “Жоржини”, яка готує спеціально для жінок і всіх, хто цінує красу та музику.

У своєму зверненні до глядачів, артистка наголошує: “Кожна українка – це прекрасна квітка. Чи це маленька дівчинка, чи мати, чий син боронить рідний край, чи бабуся, котра веде холодним ранком внука у садок, – саме вони і є тими чудовими українськими квітами – жоржинами”.

Програма вечора буде різноманітною та включатиме сердечну лірику, відкоректована війною, адже лінія жіночої долі є оберегом героїчної історії України. Також у цей вечір звучатимуть запальні танцювальні композиції та українські народні пісні, які торкнуться до душі кожного присутнього.

“Концертна програма «Жоржини» – це живий звук, несподіванки, сюрпризи та дві години прекрасної української пісні! Ви варті того, щоб почути краще, своє, миле серцю і душі, а також поспівати з улюбленою Народною артисткою України Наталією Бучинською”, – запрошують на подію організатори VINIL Concert agency.

5 грудня / 16:30 (додатковий), 19:00 – Львівська національна опера

Квитки 16:30:karabas.com1
Квитки 19:00: karabas.com2

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *