ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни з артилерії обстріляли Херсон, поранено п'ятеро людей, серед них дитина

Маркіян Рой

|

У неділю, 19 листопада, російські загарбники з артилерії обстріляли Херсон. Внаслідок обстрілу поранено п’ятеро людей серед них – дитина. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«Після 11 години окупанти вдарили по житловому сектору. Постраждали п’ятеро людей, у тому числі 3-річна дитина. Дівчинка в лікарні з пораненнями шиї та ноги», – йдеться в повідомленні.

Також травмовані жінки 47, 55 і 68 років. Їх госпіталізували в стані середньої важкості.
59-річний чоловік отримав осколкові поранення. Медики надали йому допомогу.

За даними Херсонської обласної прокуратури, 19 листопада близько 11:15 ворог здійснив обстріл Херсона з реактивної артилерії. Внаслідок влучання снарядів був пошкоджений багатоповерховий житловий будинок. Поранення отримали двоє людей: 66 жінка та дитина трьох років. Їм надано медичну допомогу.

Також через пошкодження ще одного багатоповерхового будинку осколкові  поранення отримав 59-річний чоловік.

Водночас начальник міської військової адміністрації Роман Мрочко заявив про поранення 6-річної дитини. За його словами, дівчинку з мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями шпиталізували. Її стан оцінюється як середній.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *