ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ відбили 6 ворожих атак на лівому березі Херсонщини, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Українські військові, закріпившись на лівому березі Херсонщини, відбили 6 атак окупантів. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 17 листопада.

Сили оборони, зокрема морські піхотинці, зуміли переплисти Дніпро й закріпитись на декількох плацдармах окупованої частини Херсонщини. Рашисти зі свого боку взялись атакувати займані позиції наших військ.

«Сили оборони продовжують утримувати займані рубежі, відбили 6 атак ворога, проводять заходи щодо розширення займаного плацдарму», – вказано у повідомленні.

Зазначимо, що офіційно про закріплення на лівому березі Херсонщини ЗСУ підтвердили саме сьогодні, 17 листопада. До цього військові події на цьому напрямку фронту не коментували, а українців закликали дотримуватись режиму тиші.

17 листопада і Генштаб заявив про закріплення на лівому березі Дніпра. Тут наші військові проводять диверсійні, рейдові та розвідувальні дії. Так, Сили оборони виявляють шляхи постачання боєприпасів та продовольства, склади та скупчення особового складу російських окупантів. Проводиться розвідка місць розташування рашистів, їхньої техніки, позицій артилерії тощо дляподальшого знищення.

«Одна з головних цілей цієї бойової роботи – відтіснити ворога якомога далі від правого берега, щоб убезпечити цивільне українське населення, зокрема і Херсона від постійних російських обстрілів», – кажуть у Генштабі.

При цьому ворог всіляко намагається вибити наших військових із позицій на лівобережжі Херсонщини, щодня здійснюючи від 4 до 10 атак.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *