ОСТАННІ НОВИНИ

Відомі львівські артисти запрошують вшанувати День Гідності і Свободи разом

Омелян Шевчук

|

До Дня Гідності і Свободи відомі львівські артисти запрошують на подію «Моя родина – вільна Україна», що відбудеться 26 листопада в Центрі Довженка. Цей концерт присвячений нашим Гідним Збройним Силам України, які зараз мужньо стоять на передовій нашої Свободи, повідомив організатор концерту Андрій Лоїк.

Українська пісня завжди була важливою частиною нашого життя, саме вона плекає та утверджує любов і гідність. Ми, українці, співаємо завжди: і в радості, і в горі, і в часі боротьби. Музика супроводжує наш народ на шляху до свободи вже століттями, адже з нею ми виходили і виходимо в бій. З піснею йшли у бій січові стрільці та повстанці. З піснею стояли українці на Майдані. І в час російсько-української війни пісня додає сили-наснаги і нашим військовим на передовій, і нам у тилу.

Легендарна «Ватра» 80-х, народний артист України Мар’ян Шуневич, видатний український поет Степан Галябарда, співачка Анастасія Чубінська, Ігор Білик, Торрія, гурт «19 клас», оркестр Заслуженого ансамблю України «Галичина» під орудою Петра Рачинаського. Гостей програми стане Богдан Стельмах. Ведуча – Ольга Гошовська.

«Ця незабутня подія відбудеться завдяки ініціативі агенції Clever Production та об’єднає українців у величному пісенному святкуванні Гідності та Свободи. Не пропустіть цей шанс відсвяткувати разом з найкращими українськими артистами та відчути дух перемоги у серці України!», – зазначає  організатор.

26 листопада о 16:00 – Центр Довженка (проспект Червоної Калини, 81).

Квитки у касі Центру Довженка та за посиланням: lviv.karabas.com

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *