ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли два енергетичні об’єкти

Ольга Денисяка

|

Російські окупанти обстрілами пошкодили газопровід середнього тиску на Харківщині, також ворог обстріляв територію поблизу ТЕС на Донеччині. Про це повідомляє прессслужба Міненерго.

«Ворог продовжує обстрілювати енергетичні об’єкти. Відбувся обстріл території поблизу ТЕС на Донеччині. Без постраждалих, енергетики ведуть огляд можливих пошкоджень. У Харківській області обстрілом пошкоджено газопровід середнього тиску. Без газу залишалися понад 300 споживачів. Більшість – уже з блакитним паливом», – йдеться в повідомленні.

Водночас газовики повернули блакитне паливо у населений пункт, який через бойові дії з липня цього року залишався без газу. 

Загалом енергогенеруючі потужності працюють у штатному режимі. Запасів вугілля та мазуту на складах достатньо для безперебійної роботи станцій. Обсяг виробленої електроенергії достатній для повного забезпечення потреб споживачів та промисловості. 

У короткострокові ремонти було виведено 4 блоки ТЕС. Один з них уже повернули до роботи. На інших тривають ремонти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *