ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін дозволив електронні підписи країн ЄС в Україні

Андрій Котенський

|

Інтеграція України до Єдиного цифрового ринку ЄС. Кабінет міністрів підтримав постанову, яка дозволяє використовувати електронні підписи країн ЄС в Україні, повідомляє пресслужба Кабміну.

Постанова, зокрема, дозволяє використовувати кваліфіковані електронні підписи країн ЄС в Україні. Також вносити до Довірчого списку іноземних надавачів електронних довірчих послуг. Це дасть змогу громадянам ЄС підписувати в Україні е-документи своїми е-підписами та надавати електронні довірчі послуги в нашій державі.

«Такі зміни спростять електронну взаємодію з іноземними партнерами, зокрема, при веденні бізнесу. Крім того, посприяють повноцінному використанню українських е-підписів за кордоном та шерингу е-документів ЄС в Україні», – йдеться у повідомленні.

Ухвалення постанови також дозволяє укладати міжнародні договори про взаємне визнання електронних довірчих послуг з іншими країнами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *