ОСТАННІ НОВИНИ

Соломія Чубай запрошує на благодійний концерт «Час вірити в дива»

Андрій Котенський

|

Співачка Соломія Чубай, яка активно популяризує ідею відповідального батьківства в Україні, анонсувала свій довгоочікуваний благодійний концерт «Час вірити в дива». Подія запланована на 3 грудня 2023 року та відбудеться о 18:00 у !FESTrepublic у Львові. Концерт відбудеться в рамках проєкту «Колискові для Олекси», повідомили організатори VINIL Concert agency.

Протягом більше ніж 7 років Соломія Чубай працює над проєктом «Колискові для Олекси», де вона відтворює оригінальні колискові пісні на слова українських поетів. Цей музичний проєкт надихає та наповнює серця слухачів теплом і любов’ю. Кожен концерт Соломії Чубай стає справжньою казковою мандрівкою у світ іншої планети, де панує спокій, віра та добро.

Концерт відбудеться напередодні Дня Святого Миколая, і його мета – подарувати радість та віру в перемогу світла над темрявою, незалежно від соціального статусу чи особливих потреб. Соломія Чубай коментує подію, зауважуючи, що концерт це «свято, яке нас врятує від війни та на певний час відволіче і дасть можливість забути про весь біль, страх і тривоги».

Під час концерту буде зібрано кошти для підтримки соціального Фонду проєкту «Колискові для Олекси», який допомагає сім’ям дітей з аутизмом та особливостями розвитку. Окрім цього, гості матимуть можливість підтримати акцію, купивши крафтові прикраси, розроблені спеціально для проєкту майстернею «Зробив Тато».

У концерті також братимуть участь музичні гурти «ROCKOKO» та «JALAPITA», дитячий хор і театр «Школа мистецтв вільних і небайдужих». Особливою гостею заходу стане відома львівська мисткиня Іванка Димид, яка створюватиме малюнки разом з дітьми з «Іванчиної майстерні» як частину візуального супроводу програми.

3 грудня о 18:00 –  !FESTrepublic (Львів, вул. Старознесенська, 24-26)

Квитки за посиланням: karabas.com

ДОВІДКА:

Проєкт «Колискові для Олекси» є комплексною інклюзивною музично-терапевтичною ініціативою, яка була започаткована українською співачкою Соломією Чубай у 2016 році. Унікальність проєкту полягає в тому, що він базується на реальній історії та досвіді сім’ї співачки, де народився хлопчик з аутизмом. Це проєкт про дітей і для дітей, який привертає увагу до проблем дітей з особливостями розвитку та воліє змінити ставлення до їх «іншості» в українському суспільстві. Первинна місія проєкту – популяризація толерантного ставлення до людей із РАС, актуальна місія проєкту – ментальне відновлення українських родин від пережиття травматичних подій внаслідок війни в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *