ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник НАСВ зустрівся із адміралом США Вільямом Макрейвеном

Омелян Шевчук

|

Керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло ткачук зустрівся із колишнім командувачем Командування спеціальних операцій США адміралом Вільямом Макрейвеном.

Адмірал Макрейвен – професійний й досвідчений морський спецпризначенець, один із розробників сучасної стратегії національної безпеки та національної стратегії США з боротьби із тероризмом. Він брав участь у захопленні іракського диктатора Саддама Хусейна, а також виконував ключову роль у підготовці, організації та виконанні операції «Спис Нептуна» з ліквідації ватажка Аль-Каїди Осами бен Ладена.

«Мав честь зустрітись та особисто поспілкуватись із колишнім командувачем Командування спеціальних операцій США адміралом Вільямом Макрейвеном.

Так, це саме він автор легендарної промови, проголошеної у травні 2014 року перед випускниками Техаського університету, що увійшла до світової скарбниці кращих мотиваційних текстів.

Користуючись нагодою, обмінялись з адміралом Вільямом Макрейвеном думками щодо військового лідерства, ефективної мотивації та вишколу воїнів, із захватом слухав його історію, сповнену справжніх прикладів достойного служіння своєму народові та неоціненного військового досвіду», – повідомив Павло Ткачук.

Він також отримав з рук легендарного адмірала видання його ж авторства «Застеляйте ліжко», «Морські історії» та «Код героя», які вже давно стали всесвітніми бестселерами.

«Якщо ви хочете змінити світ, спочатку застеліть своє ліжко! Щоранку, коли Ви застеляєте ліжко, Ви виконуєте своє перше завдання за день. Ви будете пишатися собою трішки більше, це заохотить Вас виконати друге завдання і третє, і четверте…» , – Вільям Макрейвен.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *