ОСТАННІ НОВИНИ

У Туреччині українець вбив двох грабіжників, що вкрали в нього сумку з грошима

Андрій Котенський

|

У районі Аланії в турецькій провінції Анталія затримали громадянина України, який на автомобілі збив на смерть двох азербайджанців, які його пограбували і тікали з місця пограбування на мотоциклі, повідомляє Європейська правда.

Інцидент стався у п’ятницю перед готелем в районі Махмутлар. Згідно з отриманою інформацією, поки українець Дмитро Ц. Сидів в автомобілі, підозрювані на ім’я Мурат О. і Ельнур Б., які під’їхали на мотоциклі без номерного знаку, розбили вікно прикладом пістолета і забрали у потерпілого сумку з грошима, що знаходилася в машині.

Після нападу грабіжники вирішили, що спокійно можуть втекли на мотоциклі.

Водночас, українець на авто почав переслідувати підозрюваних, і за 300 метрів від місця нападу наздогнав і врізався у мотоцикл із грабіжниками.

Після повідомлень очевидців на місце події було відправлено багато бригад жандармерії та медиків. Медичні бригади прибули за вказаною адресою і встановили, що Мурат О. та Ельнур Б. загинули. Команди жандармерії вилучили пістолет і стріляну гільзу під час розслідування на місці події.

Під час слідства стало відомо, що у викраденій сумці було 35 тисяч євро.

Дмитра Ц. затримали за те, що він збив своїм автомобілем двох підозрюваних і спричинив їхню смерть. Також затримали ще одну особу, яка, як стверджується, мала зв’язок з загиблими підозрюваними у вимаганні. Підозрювані були передані до суду Аланії.

Варто зазначити, що момент пограбування і те, як Дмитро Ц. переслідує підозрюваних на мотоциклі і збиває їх своїм автомобілем, було зафіксовано на відео з камер спостереження.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *