ОСТАННІ НОВИНИ

Блогерка на Mercedes без перепустки заїхала на площу Ринок під російську музику

Ольга Денисяка

|

Київська блогерка Анна Краснова, яка зареєстрована в Instagram як ta.samaya.devil, заїхала на автомобілі Mercedes на площу Ринок у Львові без відповідної перепустки. Відповідне відео вона опублікувала в Instagram, його поширив депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

Блогерка опублікувала в сторіс в Instagram відео, на якому вона за кермом автомобіля Mercedes їде площею Ринок у Львові. Зазначимо, що ця ділянка є пішохідною і проїзд нею дозволений лише за наявності відповідної перепустки. 

Відео супроводжувалось російськомовною піснею співачки родом з України Anna Asti, яка після повномасштабного вторгнення виїхала до Росії. Сторіс блогерка підписала «шо тут по пропускам».

Як повідомляє ZAXID.NET, інцидент трапився ще у вівторок, 7 листопада. Спершу автомобіль Анни Краснової заїхав на територію парковки ресторану Fashion у центрі Львова та близько 16:00 виїхав через вул. Театральну. Потім вона мала виїхати з пішохідної зони, втім проігнорувала заборону повороту і заїхала на площу Ринок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *