ОСТАННІ НОВИНИ

Працівника військкомату побили посеред вулиці в Житомирі

Ольга Денисяка

|

8 листопада до поліції звернувся працівник Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) із письмовою заявою про те, що в Житомирі під час виконання ним службового завдання його побив невідомий. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на коментар речниці ГУНП в області Вікторія Дубовик.

За її словами, заява від працівника ТЦК та СП надійшла о 19.30.

«Заявник повідомив, що подія трапилася у Житомирі вдень восьмого листопада біля магазину за адресою: вулиця Гоголівська, 4. Він разом із колегами перебували там у службових справах. З його слів, на нього напав невідомий чоловік, наніс йому тілесні ушкодження та з місця пригоди втік», – сказала Вікторія Дубовик.

У справі нападу на людину відрили кримінальне провадження, попередньо за ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження).

Заявникові надали направлення для проходження судово-медичної експертизи.

«Особу нападника встановили. Наразі чоловіка розшукують, оскільки, попередньо відомо, що він виїхав за межі Житомира», –  розповіла речниця ГУНП в області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *