ОСТАННІ НОВИНИ

Керівнику «Львівводоканалу» дали догану через тендер на 57 млн грн

Андрій Котенський

|

Директору комунального підприємства «Львівводоканал» Дмитру Ваньковичу оголосили догану через початок тендеру на ремонт мереж та каналізації в районі промзони «Мотозаводу» вартістю 57 млн грн. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Ванькович отримав догану за те, що не погоджував із керівництвом міста реконструкцію інженерних мереж водопроводу та каналізації в районі вулиці Гречаної та Городоцької, 172-174 (промислової зони «Мотозаводу» у Львові).

«Догана керівнику за порушення процедури погодження закупівель в межах запроваджених обмежень щодо некритичних закупівель. Мова йде про перевірку їх перед оголошенням на Prozorro. І аналіз їх щодо доцільності запуску, а також перевірку на критичність. Попри непогодження потенційної закупівлі – вона зʼявилася на прозоро», – повідомив Андрій Москаленко.

Окрім того він повідомив, що окрім догани, сьогодні, 09 листопада, буде також скасовано сам дороговартісний тендер на реконструкцію.

Фото: Сихів медіа

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *