ОСТАННІ НОВИНИ

У Луганську підірвали ексначальника управління «народної міліції ЛНР»

Маркіян Рой

|

У середу, 8 листопада, в окупованому Луганську підірвали автомобіль терориста колишнього начальника «Народної міліції ЛНР» Михайла Філіпоненка. Він помер на місці. Про це повідомив колишній голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Пропагандисти розповідають, що це вже був другий замах на «командувача 2 корпусом» –  перший він пережив, а ось друга спроба виявилася результативною. У машині філіпоненка спрацював вибуховий пристрій, внаслідок чого він отримав несумісне із життям поранення», – йдеться в повідомленні.

«Рашисти  говорять, що вибух стався у Луганську біля будинку, де мешкав іліпоненко. А от про «гарні» стосунки цього філіпоненка з пасічником рашисти не говорять) Те саме і про «прокурора» горенка, і про «міністра» корнета)», – повідомив Сергій Гайдай.

За даним ГУР, Філіпоненко був причетний до організації катівень на окупованих територіях Луганської області, де військовополонені та цивільні заручники зазнавали нелюдських тортур. Сам Філіпоненко особисто жорстоко катував людей.

Філіпоненко раніше керував фейковим Міністерством внутрішніх справ терористичного утворення «ЛНР», мешкав у Луганську.

«Спеціальну операцію з ліквідації ката філіпоненка реалізували спільно з представниками руху опору», – додали в ГУР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *