ОСТАННІ НОВИНИ

Найстаріша газета Львова відкрила замовлення на передплату

Андрій Котенський

|

Відомий львівський журналіст-криміналіст, редактор газети «Ратуша», що з перших днів вторгнення приєднався до лав ЗСУ Львівської 103 бригади ТрО Микола Савельєв (Волоцюга) закликає львів’ян передплатити «Ратушу», – найстарішу газету Львова.

«Ви потішите своїми грошовими внесками нас (журналістів – ред), а ми своїм ексклюзивом – вас», – закликав Микола Савельєв.

Видання також опублікувало редакторську колонку, де запрошує своїх читачів до передплати.

«Ми – як і ви. Ті, хто щодня борються, втрачають, вірять, розчаровуються, виють від горя, стріляють, ховаються від обстрілів, люблять, набирають на телефоні: «Ти як?», шукають точку опори, виживають, плачуть, клянуть, донатять, моляться, не сплять і чекають…

Важкі часи. Найважчі для нас і нашої держави. Але вона – наша. Тому маємо все перебороти і витримати. Бо найтемніша ніч – перед світанком…

Те саме й з газетою «Ратуша». Вона не завжди досконала, не завжди безпомильна, але завжди наша – журналістів видання і справжніх читачів –львів’ян. Нам важко. Дуже важко. Хтось з журналістів помер, хтось пішов воювати. Інші – виїхали з родинами за кордон. Вже другий рік нема паперу, реклами і спонсорів. Залишилось тільки те, що дозволяє вірити: завтра знову буде день! Це – НАДІЯ. Надія на перемогу, на міць і витривалість ЗСУ, на те, що цивілізований світ не відступиться від нас…

Ми гарантуємо вам у 2024-му році злободенні теми на сторінках нашого видання, постійне висвітлення актуальних тем російсько-української війни, розвінчування фейків та викриття корупції, цікаві історичні дослідження та незвичні репортажі, справжні львівські скандали та ексклюзивні кримінальні новини – усе те, під що справжній львів’янин, у перерві між перебуванням в бомбосховищі і роботою, вип’є свою ранкову запашну каву, гортаючи сторінки улюбленої «Ратуші»! І не потрібно слухати фацетів, які оповідатимуть вам, що паперові газети – це минуле, а людство незабаром впаде під ударами цифрових технологій та всюдисущого інтернету. Адже, погодьтесь, поважний пан у фешенебельному кріслі з філіжанкою кави і газетою в руках має значно переконливіший вигляд як правдивий львів’янин, ніж добродій з якимось дешевим капучино в пластику і «мобілкою» на лавці», – пише редакція.

Передплатний індекс в обласному передплатному каталозі – 22188. Передплата лише для мешканців Львова та Львівської області – решті українців просто не пощастило. Можна передплатити газету онлайн за посиланням на сайті Укрпошти.

Посилання також можна знайти на сайті газети «Ратуша» ratusha.lviv.ua (у колонці справа).

Вартість річної передплати з доставкою – 756 гривень. На місяць – 63 гривні (це півтора долара). Передплатна кампанія триває до 26 грудня.

«Сума видається значною, аж поки не згадаєш, що це вартість тільки однієї пачки масла на місяць. Та, зрештою, свобода слова і думки теж мала б щось коштувати, земляки? Хоча, якщо комусь мила ідея суцільної пропаганди, «єдиномислія» і постійного «одобрямсу» – то це його вибір, і подальша розмова з такими особистостями просто не має сенсу. Адже раб не потребує свободи. Він мріє лише про доброго господаря…

Гасло нашого видання: «Ратуша» – інформаційна совість Львова!» – і його зрікатися ми наміру не маємо! Чекаємо на вас у наступному, 2024-му році – році нашої перемоги! З повагою до читача редакція «Ратуші», – йдеться у зверненні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *