ОСТАННІ НОВИНИ

Британську Mondi виключили з переліку спонсорів війни

Андрій Котенський

|

Британську групу компаній Mondi виключено з переліку міжнародних спонсорів війни після завершення продажу бізнесу в російській федерації. Британський виробник паперу та пакування офіційно підтвердив закриття угоди. Відповідне оголошення розміщено на Лондонській фондовій біржі, повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції.

За даними НАЗК, компанія Mondi також надіслала лист Національному агентству з питань запобігання корупції, де зазначила про виконання умов, які дозволяють виключити її з переліку. Зокрема, продаж найбільшого та останнього активу компанії у рф – целюлозно-паперового комбінату АТ «Монти Сыктывкар» (Сыктывкарский лесопромышленный комплекс) та повний вихід з російського ринку.

«Ми вдячні компанії Mondi за ухвалення єдиного правильного рішення – припинити спонсорувати російську агресію. Це викликає повагу до бренду від цивілізованого світу… Впевнений, що вихід з російського ринку – це те, що відповідає довгостроковим інтересам будь-якого бренду. Але, на жаль, не кожен бізнес спроможний це вчасно зрозуміти», –  підкреслив голова НАЗК Олександр Новіков.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *