ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ знищили російський «купол проти дронів»

Ольга Денисяка

|

Українські військові знищили російську станцію радіоелектронної боротьби «Поле-21». Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» Олександр Тарнавський.

«Знищено станцію радіоелектронної боротьби «Поле-21», що призначена для пригнічення каналів супутникової навігації», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляє hromadske, російські ЗМІ у 2021 році, коли Міноборони рф відзвітувало, що фахівці успішно протестували «Поле-21», писало, що цей комплекс має уніфіковані модулі радіоперешкод «просторово розподіленої системи прикриття».

Система призначена для захисту стратегічно важливих об’єктів від крилатих ракет, безпілотних літальних апаратів і керованих авіабомб. Як стверджувалося, комплекс може контролювати повітряний простір у радіусі понад 50 км.

«Купол проти дронів», як писали ЗМІ, повністю адаптований до експлуатації в різних кліматичних умовах. Він здатен ефективно працювати в діапазоні температур від -40 до +50 градусів за Цельсієм.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *