ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський нагородив секретаря Львівської міської ради

Андрій Котенський

|

Секретаря Львівської міської ради, старшого лейтенанта Збройних сил України Маркіяна Лопачака нагороджено орденом Данила Галицького. Відповідний указ Президента України №718 від 31 жовтня 2023 року наводить Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

«Указом президента України секретаря Львівської міської ради, старшого лейтенанта Збройних сил України Маркіяна Лопачака нагороджено орденом Данила Галицького.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Маркіян Лопачак обрали секретарем Львівської міської ради у 2020 році , він є членом ВО «Свобода». Від початку повномасштабного вторгнення терористичної Росії він мобілізовався до лав ЗСУ. Старший лейтенант Лопачак виконує бойові завдання у складі 45-ї окремої артилерійської бригади створеної на базі корпусу резерву Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *