ОСТАННІ НОВИНИ

У Бельгії загинув 5-річний хлопчик із України

Андрій Котенський

|

Шторм Кіаран, який лютує у Західній Європі, став причиною смерті щонайменше 12 людей, серед яких – п’ятирічний український хлопчик, повідомляє BBC.

На північно-західному узбережжі Франції фіксували вітер швидкістю 207 км/год, шторм також охопив південь Англії, Бельгії, Нідерландів і Німеччини, а також на атлантичне узбережжя Іспанії та Португалії.

У бельгійському місті Гент загинули двоє людей – 64-річна жінка та п’ятирічний хлопчик з України, повідомило AFP.

Смерть українського хлопчика BBC News Україна підтвердили у пресслужбі МЗС України.

«Можемо підтвердити загибель українського хлопчика в Генті внаслідок нещасного випадку. Співчуваємо батькам. Наше посольство в Бельгії на зв’язку із поліцією та соціальними службами, а також рідними», – зазначили у пресслужбі.

За інформацією бельгійських ЗМІ, п’ятирічний хлопчик та ще одна трирічна дитина перебували на майданчику, коли під час шторму на них впали гілки дерев. Дітей госпіталізували та хлопчик згодом помер у лікарні, інша дитина зазнала легких травм, які не загрожують її життю.

Другою загиблою у Генті, за повідомленнями ЗМІ, стала німкеня, на яку впало зламане дерево у парку. Разом із нею була її дочка, яка отримала перелам ноги.

Шторм також спричинив повені в Італії, від яких зокрема постраждав італійський регіон Тоскана. Там загинули щонайменше п’ятеро людей, а ще кількох вважають зниклими безвісти.

Серед найбільш постраждалих районів – Ліворно на узбережжі та міста Прато та Монтемурло поблизу Флоренції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *