ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський заявив про відбитий наступ росіян на Вугледарському напрямку

Ольга Денисяка

|

Російські  війська здійснили спробу наступу на Вугледарському напрямку, проте Сили оборони України відбили атаку. Про це президент Володимир Зеленський повідомив у соцмережах.

«Провів щоденний селектор. Отримав інформацію щодо ситуації на фронті. Була спроба противника наступати на Вугледарському напрямку, але наші воїни зупинили її, завдавши ворогу тяжких втрат: десятки одиниць техніки, багато вбитих і поранених. Також тривають оборонні дії в Авдіївці та наші наступальні операції на півдні», – йдеться в повідомленні.

Також заслухали звіти Міноборони щодо надходження снарядів, ракет і техніки та звіти розвідок щодо ситуації на фронті, на міжнародній арені та в стані ворога. Крім того, підсумували результати роботи «зернового коридору» за жовтень. 

«Динаміка позитивна. Фіналізуємо формат страхування для суден, що додасть упевненості нам і перевізникам», – додав Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *