ОСТАННІ НОВИНИ

Уроки з англійської: 1,5 місяця в подарунок

Омелян ШЕВЧУК

|

Плануєте вивчати англійську мову та обираєте в інтернеті відповідну платформу? Не витрачайте дорогоцінний час: одразу зупиніться на міжнародній мережі шкіл Speak Up. Саме зараз на сайті діє акція, від якої неможливо відмовитися. Заповніть онлайн-форму та отримайте уроки з англійської на 1,5 місяці в подарунок. Оцініть переваги дистанційного навчання без жодних фінансових вкладень.

Навіщо вивчати англійську

Англійська — мова міжнародного спілкування. Тож, аби почуватися в сучасному світі як риба у воді, знати її необхідно. Вона допоможе:

  • Більше заробляти. Якщо підвищити рівень знання іноземної мови, буде більше шансів отримати високооплачувану роботу. Зросте ваша цінність на ринку праці. З’явиться можливість підвищити кваліфікацію за кордоном, спілкуватися з колегами на конференціях, читати професійну літературу в оригіналі. Фрилансери зможуть шукати клієнтів та партнерів з інших країн, а стартапери — залучати інвестиції у проєкти.
  • Здобути престижну освіту. Щоб вступити до Гарварду, Єлю чи Кембриджу, студенту потрібно скласти міжнародний іспит IELTS або TOEFL. Після проходження онлайн-курсів отримання відповідного сертифіката не становитиме труднощів.
  • Комфортно мандрувати різними країнами. Туристам, які вільно володіють англійською, простіше орієнтуватися в незнайомому місті за знаками, бронювати готелі чи викликати таксі, робити замовлення в ресторані, вивчати пам’ятні місця без гіда та спілкуватися з місцевими жителями.
  • Швидше отримувати інформацію. Англомовність сайтів (інтернет-магазинів, ресурсів новин, тематичних блогів) відтепер не буде перепоною. Ви також зможете дивитися фільми й серіали без перекладу.

Наскільки ефективні онлайн-уроки

Займаючись за індивідуальним планом у зручний час, ви швидко засвоїте граматику та поповните словниковий запас. Спілкування з викладачем та одногрупниками допоможе вдосконалити розмовні скіли. Вам не потрібно нікуди їхати: навчайтеся вдома, під час обідньої перерви в офісі чи прогулянки в парку. Головне, щоб під рукою був ноутбук з інтернетом.

Міжнародна мережа шкіл Speak Up пропонує декілька варіантів навчальних програм з різними акцентами:

  • профільні курси — для тих, хто хоче швидко опанувати вузькоспеціалізовану лексику (медичну, юридичну, IT);
  • розмовні інтенсиви — допоможуть тим, кому потрібно найближчим часом виїжджати за кордон;
  • підготовка до іспитів — необхідна студентам та школярам, яким потрібно успішно скласти IELTS, TOEFL або ЗНО;
  • поетапна програма «Англійська з нуля» — оптимальний варіант для початківців.

Поспішайте скористатися акційною пропозицією та забрати свій подарунок — уроки на 1,5 місяця безкоштовно. Пройдіть онлайн-тест на сайті, щоб визначити свій рівень знань та обрати оптимальний курс. Разом зі Speak Up вчити англійську легко та цікаво!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *