ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни заробляли на здачі в оренду земельних ділянок на Львівщині

Ольга Денисяка

|

На Львівщині у росіян вилучили ще шість земельних ділянок. Росіяни заробляли на тому, що здавали ці землі в оренду агропідприємствам. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Мова йде про землі сільськогосподарського призначення загальною площею майже 6 га. Останні розташовані на території Буської та Красненської територіальних громад.

Встановлено, що іноземці отримали у спадок вищевказані земельні ділянки. Проігнорувавши вимоги земельного законодавства України, упродовж року вони не здійснили відчуження землі. В подальшому вони передали їх в оренду аграрній фірмі, за що отримували плату.

Шість земельних ділянок, які перебували у власності іноземців, повернули у державну власність, відповідні відомості внесено в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

Нагадаємо, нещодавно у громадян Росії конфіскували понад 4 га землі у туристично привабливих районах Львівщини. Їхню вартість оцінюють більш ніж у 10 млн грн.

Ще 4,3 га землі конфіскували у росіян на Стрийщині та Червоноградщині, 3 га – на Золочівщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *