ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львова депортували росіянку, яка намагалася укласти фіктивний шлюб з українцем

Маркіян Рой

|

Зі Львова депортували росіянку, яка двічі за рік порушила законодавство – не виїхала з України, коли завершився термін посвідки, та намагалася укласти фіктивний шлюб, щоб уникнути депортації. Про це повідомили в Міграційній службі Львівської області.

«У серпні цього року жінку виявлено у Львові працівниками міграційної служби Львівської області та притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.3 статті 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», а також прийнято рішення про її примусове видворення із забороною в’їзду терміном на 5 років», – йдеться в повідомленні.

Тоді росіянку помістили у Волинський пункт тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства, з метою забезпечення виконання рішення про примусове видворення за межі території України.

У жовтні громадянку країни-агресора видворено за межі території України і за численні порушення міграційного законодавства заборонено в’їзд в Україну терміном 8 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *