ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли маршрутку в Херсоні, є поранені

Маркіян Рой

|

Військові РФ обстріляли обстріляли маршрутний автобус у Херсоні, постраждало щонайменше семеро людей. Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

«Окупанти обстріляли маршрутний автобус у Херсоні. Попередньо відомо про щонайменше чотирьох постраждалих. Одна жінка знаходиться у тяжкому стані», – йдеться в повідомленні.

Згодом начальник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив, що ворог після 14:00 атакував Херсон із тимчасово окупованого лівого берега.

За його словами, у Дніпровському районі під обстріл потрапило маршрутне таксі, яке належить комунальному підприємству міста.

«За попереднім повідомленням, поранення отримали п’ятеро людей. Одну з постраждалих – жінку 35 років – ушпиталено», – зазначив він.

Очільник Херсонської МВА Роман Мрочко уточнив, що постраждали семеро людей. У них травми різного ступеня –від тяжкого до легкого. Серед постраждалих двоє чоловіків та пʼятеро жінок.

Нагадаємо, що у понеділок, 30 жовтня, російські окупанти вдарили по бібліотеці у Херсоні, обійшлося без постраждалих.

Також вранці 30 жовтня війська РФ знову гатили по Херсонській громаді, поранення дістав місцевий мешканець.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *