ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни скинули на Херсонщину 32 авіабомби

Наталя Дуляба

|

Протягом суботи, 28 жовтня, російські окупанти скинули по території Херсонщини загалом 32 керовані авіабомби, є постраждалі. Про це в ефірі національного телемарафону 29 жовтня повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

«За бойову добу ми нарахували 32 авіабомби, вони прийшлись на населені пункти, розташовані на правому березі Херсонщини вздовж води. Були руйнування цивільної інфраструктури, приватного сектора», – сказала вона.

Під ударом російських авіабомб опинились, зокрема Берислав, Новоберислав, Одрадокам’янка, Тягинці, Козацьке, Іванівці. В ОК «Півдвень» додають, що авіаударом пошкоджено також зерновий термінал та навчальний заклад.

З артилерії окупанти минулої били в основному по Херсону. Загалом внаслідок ворожих атак постраждали 5 мешканців Херсонщини.

Одночасно із застосування авіабомб війська РФ випустили по Миколаївщині протирадіолокаційні ракети. Вони вибухнули над відкритими територіями, обійшлося без постраждалих.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *