ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтер розігрує Porsche Panamera за донат на ЗСУ 

Ольга Денисяка

|

Підприємець та волонтер Максим Бахматов розігрує власну автівку Porsche Panamera за донат на допомогу ЗСУ. Мета великого збору – 10 мільйонів гривень. Про це він повідомив у Facebook.

Максим Бахматов до свого дня народження вирішив розіграти власну автівку Porsche Panamera за донат від 300 гривень.

Мета амбітна – зібрати 10 мільйонів гривень, 8 з них буде перераховано на придбання тактичної медицини, яку здійснює фонд волонтерки Тати Кеплер, а ще 2 мільйони буде перераховано ГО «Офіс Трансформації», яка займається відстеження корупційної діяльності чиновників та публікацією розслідувань про розтрату державних коштів.

«Я міняю власне авто та комфорт на реальні життя бійців ЗСУ. Я не олігарх і не маю багато авто. Я нормальна людина. Багато працюю. Авто одне. Чи пройшов я кризу середнього віку – я не знаю, але Porsche готовий подарувати. Мені важливо після перемоги розповідати онукам цю історію. Дідо Порш розіграв, щоб ЗСУ допомогти. Супер! Роблю прозорий збір, тому всі звіти будуть на dobro.ua», – розповідає Бахматов.

Рахунок для донатів – Monobank.

Також стати учасником розіграшу можна ставши патроном Офісу трансформації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *