ОСТАННІ НОВИНИ

На форумі у Києві попросили на вихід військових, бо форма злякала молодих бізнесменів

Андрій Котенський

|

У Києві військових попросили покинути форум молодих підприємців Young Business Club, бо присутніх молодих чоловіків-бізнесменів лякала військова форма. Про це заявила керівниця патронатної служби «Янголи Азову» Олена Толкачова.

За її словами, «Янголи Азову» мали розповісти про історії поранених хлопців, які потребують допомоги, але впродовж 30 хв перебування на заході, військових попросили на вихід.

«Київську бізнес-молодь лякає військова форма.  Сьогодні я, керівниця патронатної служби «Азову» була запрошена, щоб виступити на форумі молодих підприємців Young Business Club. Втім, я зіштовхнулася з нахабством і грубістю координаторки заходу, а потім мене та моїх колег взагалі вивели із приміщення, бо молодих бізнесменів лякає військова форма, через що нам довелось покинути захід. Це зневага до військових», – повідомила Олена Толкачова.

Оновлено. Засновник Young Business Club Андрій Остапчук попросив вибачення у військових «Азову» особисто і у всіх, кого ця ситуація зачепила та запевнив, що сталася прикра позиція однієї людини, що не відображає позицію клубу.

«Сьогодні ми хочемо вибачитися. Ми приносимо свої вибачення військовим Азову особисто і усім, чиї почуття зачепила ця ситуація. Думка і позиція людини, яка працювала в нашій команді, не є позицією клубу і її учасників. В клубі понад 70 співробітників. Ми постійно працюємо над тим, щоб бути одним організмом і сповідувати єдині цінності. На жаль, це виходить не завжди.

Ми щоденно дякуємо військовим, що обороняють нашу країну, і робимо усе можливе для їх підтримки. Збір благодійних аукціонів YBC склав понад 8 мільйонів гривень і ми постійно шукаємо нові способи задонатити і допомогти. Для нас це великий урок. Сподіваємося на ваше розуміння», – повідомив Андрій Остапчук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *