ОСТАННІ НОВИНИ

Письменник Ілларіон Павлюк замінить Маляр у Міноборони

Ольга Денисяка

|

Письменник Ілларіон Павлюк обійме посаду начальника управління преси та інформації Міноборони України, яка раніше була у підпорядкуванні Ганни Маляр. Про це Ілларіон Павлюк повідомив у соцмережах.

Ілларіон Павлюк завершив службу в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. Тепер він переходить на нову посаду – начальника Управління преси та інформації Міністерства оборони. 

«Неймовірно гордий правом носити сову на шевроні, яке мав ці півтора року. Можу щиро сказати, що служити в ГУР мені пощастило. Не випало, не трапилось, а саме пощастило. Командири були справжніми лідерами та бойовими побратимами. Ціную це», – написав письменник.

Ілларіон Павлюк родом зі Скадовська на Херсонщині. Він письменник, журналіст, автор бестселерів «Я бачу, вас цікавить пітьма», «Білий попіл», «Танець недоумка».

У 2015 році він воював на Донбасі у складі добровольчого розвідувального спецпідрозділу «Гарпун». Після початку повномасштабного вторгнення мобілізувався до підрозділів ГУР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *