ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ вночі атакувала табір окупантів біля аеродрому у Курській області

Ольга Денисяка

|

Служба безепки України в ніч на 18 жовтня атакувала безпілотниками військовому таборі біля аеродрому «Халіно» у Курській області. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на співрозмовника у спецслужбі.

За даними джерела, Служба безпеки в ніч на 18 жовтня організувала «бавовну» в польовому таборі росіян біля села Постоялі двори.

За даними спецслужби, неподалік військового аеродрому «Халіно», розміщувались до 3 тисяч російських військових та близько 80 одиниць військової техніки.

Наразі точна кількість ворожих втрат уточнюється, але співрозмовників стверджує, що ураження були потужними – зафіксовано щонайменше 18 влучань дронів СБУ по табору.

«Всю ніч росіяни з навколишніх сіл обговорювали у соцмережах звуки вибухів. Хоча дуже дивно, як вони їх могли чути, адже російська влада відрапортувала, що ППО “збила всі безпілотники” і “потєрь нєт”», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *