ОСТАННІ НОВИНИ

Росія влучила ракетою у багатоповерхівку у Запоріжжі. Є загиблі

Андрій Котенський

|

Сьогодні вночі, у період часу з 01:33 по 01:48, рашистські терористичні війська нанесли 6 ракетних ударів по території міста Запоріжжя. Один з ударів прийшовся на багатоповерховий будинок в центральній частині міста. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

За даними ДСНС України, сьогодні вночі внаслідок чергового ракетного обстрілу було зруйновано під’їзд житлового будинку з 5 по 3 поверхи у Запоріжжі. Внаслідок ракетної атаки загинуло дві людини, одну врятували з-під завалів, а ще троє травмовані.

«Співробітники ДСНС спільно із правоохоронцями та волонтерами врятували чоловіка та передали медикам. Ще 50 мешканців будинку надзвичайники евакуювали. Внаслідок ворожого обстрілу загинуло 2 людини, ще 3 травмовані», – йдеться у повідомленні ДСНС.

З постраждалими на місці працюють психологи.

За даними секретаря Запорізької міської ради Анатолій Куртєва, під час пошуково-рятувальних робіт було знайдено ще два тіла, тож загальна кількість жертв обстрілу збільшилася до чотирьох осіб. Пошуки тривають.

Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *