ОСТАННІ НОВИНИ

В офісі холдингу емоцій !Фест «маски-шоу», – власник

Андрій Котенський

|

Бюро економічної безпеки влаштувало «маски-шоу» у офісі FESTrepublic у Львові, за адресою вул. Старознесенська, 24-26. Про це повідомив співзасновник відомого ресторанного і розважального холдингу !FEST Юрій Назарук.

«Маємо сьогодні на FESTrepublic класичні маски-шоу. В шоломах з автоматами, броніках- все як на фронт відправляли :) Центральний апарат спецслужб залучили під час війни штурмувати FESTrepublic. Спеціальна опергрупа приїхала зі столиці», – повідомив Юрій Назарук.

За його словами спецслужби перевіряють діяльність ФОПів в ресторанах холдингу, зарплати, господарську діяльність, таким чином, ніби то підприємці здійснюють кримінальну справу.

«Досі жодного запита, звернення. Типу, як ДАІшники, що в кущах сиділи. Тепер нова фірма з тими ж персонажами – БЕБ називається. Ну ми гордо в тій же компанії шо й «Нова Пошта», Rozetka та інші достойні люди, які вже попереджали, шо нічого, на жаль, не змінилось… Тепер купу часу будемо займатись не донатами, війною – а БЕБом – повідомив Юрій Назарук.

За його словами, всі працівники перебувають фактично в заручниках, а вся діяльність холдингу паралізована.

«Мені видається, шо одна з причин чого на нас напали, як країну. Бо ми були слабкі.

Перш за все економічно. Але, на жаль, досі – ми залишаємось бізнесово невільницькою країною. Доки держава зі зброєю штурмує підприємців, а не захищає їх – ми залишаємось країною не для цивілізованих інвесторів», – зазначив Юрій Назарук.

Раніше повідомлялось, що люди зі зброєю прийшли в офіси на Старознесенській близько 14:30 год.

ТзОВ «Холдинг емоцій «!Фест» зареєстроване у Львові на пл. Ринок, 14. Її засновниками є львівські підприємці Андрій Худо, Юрій Назарук та Дмитро Герасімов. Основний вид діяльності холдингу − діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Додаткові види діяльності – виробництво какао і шоколаду, діяльність посередників у торгівлі продуктами харчування і товарами широкого асортименту, діяльність туристичних операторів, надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна тощо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *