ОСТАННІ НОВИНИ

Померла відома львівська дитяча лікарка Лариса Костюченко

Андрій Котенський

|

У понеділок, 16 жовтня, після тривалої боротьби з важкою хворобою померла доктор медичних наук, завідувачка педіатричного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Лариса Костюченко.

«Лічені дні залишалися до її 55-ліття. І ми вірили, що обов’язково привітаємо свою колегу й товаришку, з іменем якої нерозривно пов’язана історія нашої клініки, її становлення та розвиток – йдеться у повідомленні медцентру.

Лариса Крстюченко – відомий дитячий лікар-імунолог, завідувач педіатричного відділення, лікар вищої категорії, алерголог, доктор медичних наук. Автор 120 наукових робіт, в т.ч. співавтор національного підручника з дитячої імунології, протоколів лікування за спеціальністю «дитяча імунологія», алгоритмів та національних настанов лікування хворих на первинні імунодефіцити.

Була членом Європейського товариства імунодефіцитів (ESID) та товариства клінічної імунології (CIS), Європейського реєстру первинних імунодефіцитів, правління Східноєвропейського проекту J-Project, правління Всеукраїнської асоціації дитячої імунології, Медичної ради при МОЗ України.

Про дату, час і місце прощання буде повідомлено додатково.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *